Inschrijfformulier
Ladies Night Run Emmen 19 november 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Beste deelnemer,

Goed nieuws! Je staat op het punt je in te schrijven voor de Ladies Night Run Winter Edition met als thema 'Glow in the Dark'.

De Ladies Night Run is de sportiefste én gezelligste vriendinnenavond van het jaar! Het gaat deze avond niet om de snelste tijd, maar wel om het samen zijn. Tijdens de Ladies Night Run komen we samen in beweging voor Pink Ribbon.

In verband met de productietijd van de startnummers (met jouw naam daarop), kun jij je tot en met zondag 7 november inschrijven. Daarna kun jij je nog tot en met donderdag 18 november inschrijven, maar dan ontvang je een startnummer zonder jouw naam erop.

Er wordt geen restitutie van het inschrijfgeld verleend, indien je onverhoopt niet aan de Ladies Night Run Emmen mee kunt doen.

Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven? Klik dan op "Wijzig Mijn Inschrijving" in jouw e-mailbevestiging.

Let op! Uiteraard volgen we de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden. Wanneer het evenement onverhoopt geen doorgang kan vinden op vrijdagavond 19 november 2021 ten gevolgen van COVID-19, dan blijft jouw aangeschafte startbewijs geldig voor de eerstvolgende editie.

Wij zien jou graag aan de start en hopen op een onvergetelijke Winter Edition gevuld met heel veel blije dames die evenementen zoals de Ladies Night Run Emmen zo lang hebben moeten missen.

Met een sportieve groet,

Richard en Dennis
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
Partners
© 2021 TotalTiming BV