Inschrijfformulier
Wildlands Run Emmen 16 september 2022
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Beste deelnemer,

Je staat op het punt om je in te schrijven voor de 1ste editie van de Wildlands Run Emmen. Echt geweldig dat jij erbij bent!

Inschrijfformulier
Het is belangrijk dat je het inschrijfformulier goed en zorgvuldig doorloopt. Zo moet je bijvoorbeeld meteen kiezen voor het ophalen of opsturen van jouw startnummer. Dit kun je, nadat jouw inschrijving is afgerond, niet meer aanpassen.

Startnummer
Wanneer jij voor het ophalen van jouw startnummer hebt gekozen, dan moet dat op donderdagavond 15 september bij de Expeditie (shop bij in-/uitgang) Wildlands Adventure Zoo Emmen. Voor tijden zie onze website.

Als jij voor opsturen hebt gekozen, dan ontvang jij in de week voorafgaand aan het evenement het startnummer op het door jou opgegeven adres.

Hardloopshirt
Voor deze 1ste editie hebben we samen met Wildlands Adventure Zoo Emmen een heel gaaf shirt ontwikkeld. Het shirt bestel je verderop in deze inschrijfmodule. Op onze website vind je onder andere afbeeldingen + een maattabel van het shirt. Ook vind je daar informatie over waar en wanneer jij jouw shirt kan ophalen.

Goed doel
Wist jij dat Save the Rhino International het goede doel is die we ondersteunen? Wij dragen per deelnemer € 2,00 af aan deze organisatie. Bij jouw inschrijving kun jij er ook nog voor kiezen om een donatie te doen.

Wij zien jou graag aan de start op vrijdagavond 16 september en hopen op een onvergetelijke 1ste editie met heel veel blije deelnemers.

Met een sportieve groet,

MM4 Events

Belangrijke informatie:

Sta je reeds ingeschreven en wil je een wijziging doorgeven? Klik dan op "Wijzig Mijn Inschrijving" in jouw e-mailbevestiging.

Er wordt geen restitutie van het inschrijfgeld verleend, indien je onverhoopt niet aan de Wildlands Run mee kunt doen.

Per inschrijving brengen wij € 0,50 transactiekosten in rekening. Dit zijn kosten voor het inschrijf- + betaalplatform.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden. Daarbij volgen we vanzelfsprekend alle geldende RIVM-richtlijnen die op het moment van het evenement van toepassing zijn.

Wanneer het evenement onverhoopt geen doorgang kan vinden op vrijdagavond 16 september 2022 ten gevolge van COVID-19, dan blijft jouw aangeschafte startbewijs geldig voor de eerstvolgende editie.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
Partners
© 2022 TotalTiming BV