Inschrijfformulier
Mundo Nieuwjaarsloop 6 januari 2024
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
U kunt voorinschrijven tot en met 2 januari 2024.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Mundo Nieuwjaarsloop 2024

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar, dat het maar een gezond en sportief jaar mag worden met vele sportieve hoogtepunten. Om het goede jaar direct sportief te beginnen, organiseert AV Spirit te Oud Beijerland op zaterdag 6 januari 2024 alweer de 22e Nieuwjaarsloop!

Je staat op het punt om je in te schrijven voor de 1km, 5km of de 10km.
Het 10km parcours is door de Atletiekunie gecertificeerd. Voor deze afstand zijn er prijzen voor de snelste 3 in alle categorieën.

Dit jaar is de Mundo Nieuwjaarsloop onderdeel van het STARDGRL-circuit (GRL+Grote Rivieren Loop Circuit). Mocht u al ingeschreven staan voor dit STARDGRL circuit of wilt u zich hier nog voor inschrijven dan doet u automatisch mee met de Mundo Nieuwjaarsloop 2024.

Een goed begin van het jaar. De verschillende afstanden (Behalve de 1 km) kunnen zowel wandelend als hardlopend worden afgelegd tijdens dit evenement. Ook hopen we dit jaar de jeugd weer te zien op de baan voor de afstand van 1km.

Schrijf je in en we gaan er met z'n allen een spetterend en sportief evenement van maken!

Meer informatie en details kunt u vinden op website www.mundonieuwjaarsloop.nl
Volg het laatste nieuws over de Mundo Nieuwjaarsloop en het STARDGRL circuit op onze Facebook pagina: AV Spirit FaceBook

Programma:
9:00 uur Start 5/10km wandelen
9:30 uur Start 5km hardlopen
9:45 uur Start 1km Baan
11:00 uur Start 10km hardlopen


Aan dit evenement is een goed doel gekoppeld: Stichting Prótesis de Mama
Deze stichting staat voor: Samen zijn we sterk.
SAMEN, ongeacht waar ter wereld. Kanker kent geen grenzen.

De stichting Prótesis de Mama zet zich in voor vrouwen met borstkanker in Cuba. Dit doen wij in samenwerking met de Cubaanse projectgroep Alas por la Vida. Door het in Nederland inzamelen van prothesen en aanverwante materialen proberen wij zoveel mogelijk hulp te bieden aan vrouwen in Cuba na een mastectomie. Alas por la Vida stimuleert preventief onderzoek naar borstkanker en volgt de nieuwste behandelmethodes die in ontwikkeling zijn. Daarnaast bieden zij begeleiding en nazorg aan borstkankerpatiënten.

Wij zijn blij met elke donatie die u kunt missen.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
Partners
© 2023 TotalTiming BV