Inschrijfformulier
Nemesys Tunnelloop 4 februari 2024
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
U kunt voorinschrijven tot en met 28 januari 2024.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Zondag 4 februari organiseert A.V. Spirit de jaarlijkse terugkerende Nemesys Tunnelloop. Dé ideale training voor de NN Marathon Rotterdam. Ren individueel 5, 10 of 25 km of wandel 5 of 10 km. Liever samen meedoen? Loop of wandel dan met één of meerdere team(s) de Businessloop.

Goede training voor de Marathon van Rotterdam
De Nemesys Tunnelloop ligt in schema van de Marathon van Rotterdam. De perfecte gelegenheid om nog één keer goed te trainen en het gevoel van een marathon te voelen, voordat het echt zover is!

Een stukje ontspanning of teambuilding
Of je nu in training bent voor de Marathon, lekker wilt hardlopen of wilt wandelen met vrienden of collega’s, de Nemesys Tunnelloop is er voor iedereen. Het is puur genieten in het prachtige Hoeksche Waardse landschap!

Met jouw inschrijving help je ook het goede doel
Een deel van het inschrijfgeld gaat naar de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Help jij mee?

Goede doel
De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
Partners
© 2023 TotalTiming BV